Mensenlinq Informatiedag

De Mensenlinq Informatiedag vormt de live verbinding van de gelijknamige bijlage van Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant. De Informatiedag is een vernieuwde versie van de succesvolle Memorès Uitvaartbeurs. U treft er naast landelijke en lokale uitvaartverzorgers en begraafplaatsen bijvoorbeeld ook aanbieders van assieraden, gedenkobjecten, uitvaartfotografen, rouwbegeleiders, kistenmakers, sprekers en muzikanten aan. We bieden daarnaast een interessant programma met lezingen, demonstraties en optredens. Kortom: Een bezoek aan de Mensenlinq Informatiedag is een bezoek aan dé plek waar alle informatie over rouw, verdriet en afscheid samen komt! 

De Mensenlinq Informatiedag is er voor iedereen die meer wil weten over afscheid nemen, rouwen en herdenken. Klikt u op de locatie van uw keuze voor meer informatie over het lokale programma. U bent van harte welkom!

Bent u geïnteresseerd in deelname als standhouder aan een Mensenlinq Informatiedag? Voor meer inlichtingen kunt u contact opnemen met Fedde Kingma, 06-51154961, fedde.kingma@ndcmediagroep.nl.